Pro zajištění standardní kontroly kvality jsme vytvořili systém, který vychází z našich dlouholetých zkušeností a požadavků zákazníků. Primárním cílem našeho systému řízení kvality je nejen splnit, ale ideálně i překonat očekávání zákazníka. Systém neustále ve všech oblastech zdokonalujeme, abychom zajistili vysokou úroveň kvality v celé firmě. Naše procesní řízení je v souladu s certifikací ISO 9001 a je podrobně popsáno ve směrnicích a instrukcích.

Máme ale zákazníky, kterým základní certifikace ISO 9001 nestačí, a právě pro ty jsme vybudovali ještě o něco vyšší level – jsou to zákazníci z farmaceutického průmyslu. Pro tyto zákazníky jsme vytvořili specializované režimy výroby etiket, které odpovídají přísným požadavkům pharma-segmentu. V oblasti farmacie není prostor pro jakékoli odchylky či nedostatky. I sebemenší pochybení může mít závažné důsledky, proto je nezbytné věnovat maximální pozornost každému kroku ve výrobním procesu.

Pharma režim výroby

Pro zákazníky z farmaceutického průmyslu jsme tedy vytvořili specifický výrobní režim, který zajišťuje splnění všech jejich individuálních požadavků. Režim zahrnuje pravidelné zákaznické audity, vzorkování během produkce a systém mezioperační kontroly. Všechny procesy jsou důkladně evidovány a zaznamenávány, aby se předešlo jakékoli záměně nebo chybě, počínaje materiály až po výstupní kontrolu.

Etikety pro farmaceuticky prumysl
Vystupni kontrola produkce etiket

Výstupní kontrola 100 % produkce

Kontrola je jedním z klíčových procesů, kterému věnujeme mimořádnou pozornost. Disponujeme špičkovým kontrolním vybavením, které jsme vyvíjeli ve spolupráci s výrobci farmaceutických produktů. Díky tomu jsme schopni provést 100 % kontrolu každé vyrobené etikety, včetně ověření klíčových informací na etiketách přímo během finalizace produkce. Zároveň zajišťujeme číslování etiket pro evidenci spotřeby a skladování. Každá etiketa, která neodpovídá zadaným parametrům, je okamžitě vyřazena.

Dokumentace

O celém průběhu výroby vedeme podrobnou dokumentaci, která je spolu se vzorky archivována pro případné následné kontroly. V případě jakéhokoli problému máme k dispozici všechny potřebné informace o použitých materiálech, výrobních šaržích a o tom, kdy a kdo jednotlivé procesy prováděl.

Pokud se chcete o možnostech výroby ve pharma režimu dozvědět víc, rádi vám vše ukážeme přímo v provozu.

Dále doporučeno:

Novinky na našem klientském portálu 2022

23/05/2022

Nejjednodušší a nejrychlejší cesta k vyřízení vaší objednávky vede přes náš klientský portál. Zde máte o svých objednávkách přehled v kteroukoliv denní dobu a odkudkoliv. Objednání přes klientský portál podstatně

Přečíst celý článek
Novinky na našem klientském portálu 2022

Etiketa jako bezpečnostní prvek

10/05/2022

Existuje mnoho způsobů využití etiket. Nejen jako prostředek, který nese souhrn informací, láká zákazníky grafickým zpracováním nebo zajímavou technologií tisku. Jeden ze způsobů, jak etiketu využít je použití etikety jako

Přečíst celý článek
Etiketa jako bezpečnostní prvek