Etikety

Rozšířená realita prostřednictvím mobilních zařízení umožňuje promítání virtuálních objektů do reálného světa. To dává uživatelům možnost interagovat a manipulovat s digitálními 3D modely v reálném prostoru. Rozšířená realita přináší zákazníkům nový rozměr zážitku z produktu.

Jak to funguje?

Software  AR umožňující rozpoznání grafiky etikety

Akce, která je vyvolána rozpoznáním etikety

Zobrazení na mobilním zařízení, kompletace akce a etikety

Aplikace Live Label využívá kameru vašeho zařízení a speciální software, který převádí statické etikety na jim přiřazený interaktivní virtuální obsah. Zamířením mobilu na grafiku etikety si zobrazíte třeba 3D model, který si přiblížíte a prohlédnete z různých úhlů nebo se podíváte na návod k použití daného výrobku. Ze vstupenek vás na svůj koncert může zvát sám populární interpret, na etiketě se může odehrávat třeba příběh výroby produktu, historie firmy, nebo třeba ukázka firemních aktivit.

Co k tomu od vás potřebujeme?

KROK 1. Vyberete produkt/etiketu, kterou si u nás chcete nechat vytisknou, a na které chcete nabídnout rozšířenou realitu.

KROK 2. Vyberete sdělení, zážitek a jeho formu (animace, tutoriál, prolink, video…)

KROK 3. My vám pomůžeme zajistit animaci ke konkrétní etiketě, vše umístíme do cloudu našeho systému Live Label a publikujeme.

KROK 4. Dáte vědět zákazníkům, že Vaše etiketa je „živá“ a umí komunikovat. Stačí jenom stáhnout appku.