Český trh už je nám malý, a tak naše etikety necestují pouze do českých firem, ale našimi zákazníky jsou i firmy zahraniční. Spolu s tím, jak roste úroveň našich zkušeností a rozsah technologického parku, roste i naše konkurenceschopnost na zahraničním trhu. Samolepicí etikety tiskneme a dodáváme např. do Německa a Rakouska, výjimkou není ani dodávka do Švédska, tam je největší zájem o etikety s pivní tématikou. Vůbec nejžádanějšími jsou etikety na kosmetiku, různé nápoje – víno, likéry a jiné destiláty, velká poptávka je také po tisku etiket na potraviny, elektroniku a pro logistiku.

Komunikace se zákazníky

Pro komplexní péči o zahraniční zákazníky u nás funguje specializované oddělení exportu. Tým odborníků se stará o individuální požadavky, řeší specifika legislativy, dopravy a zajišťuje třeba i dokládání certifikací pro etikety, které se vyrábí ve zvláštním režimu. Komunikace v angličtině či němčině je pro nás samozřejmostí, a abychom ji co nejvíce zjednodušili, nabízíme několik možností kontaktu. Zákazník si může vybrat mezi vyplněním webového formuláře, posláním e-mailu nebo telefonátem obchodnímu zástupci. Naši obchodníci jsou opravdu hodně flexibilní, a tak po vzájemné dohodě osobně vysvětlí a ukážou vzorky etiket a materiálů, i kdyby za zákazníkem měli jet několik hodin. Potkat se s námi můžete samozřejmě také na specificky zaměřených veletrzích. Zúčastnili jsme se veletrhů v Barceloně, Norimberku či Paříži.  Vždy o tom dáváme s předstihem vědět a schůzky je tak možné domluvit si předem.

Rychlá odpověď na poptávky

Na poptávky odpovídáme okamžitě. Věříme, že každý nápad má potenciál a zákazníky se v jejich inovacích a experimentech týkajících se materiálů, konstrukcí či designu etiket snažíme podpořit. I když si nejste jisti, zda lze vaši ideu zrealizovat, určitě se s námi spojte. Každou zakázku řešíme individuálně a přizpůsobujeme ji potřebám konkrétního zákazníka.

Široký sortiment materiálů

Spolupracujeme s mnoha dodavateli, a tak můžeme nabídnout velmi široké portfolio materiálů. Jsme tak schopni vyhovět nejrozmanitějším trendovým požadavkům. Těmi se ve výrobě etiket v současné době u našich sousedů stávají hlavně udržitelné materiály a to mnohem více než třeba u našich tuzemských zákazníků.

Rychlá a spolehlivá dodávka

I v zahraničí od nás očekávají, že náš servis bude perfektní a dodávky etiket dorazí včas. Vyrobené etikety tak dokážeme doručit i do 24 hodin od výroby, samozřejmě záleží na jejich množství a vzdálenosti od nás k zákazníkovi.

Moc nás těší, že jsme si po pár letech působení na zahraničním trhu vysloužili zákazníky, kteří k nám přicházejí na doporučení těch, kteří už naše služby vyzkoušeli. Víme, že servis, rychlost reakce a efektivní komunikace hrají v obchodě obrovskou roli, a právě to našim zahraničním partnerům nabízíme.

A tady připojujeme kontakty na naše kolegy z exportního oddělení:

Petr Ungrman 
📞 +420 724 502 916
✉️ pungrman@label-design.cz

Zbyněk Bureš   
📞+420 602 464 704   
✉️ zbures@label-design.cz

Jana Vašíčková
📞 +420 608 528 443
✉️ jvasickova@label-design.cz

Dále doporučeno:

Získali jsme ocenění OBAL ROKU 2024

30/09/2024

Je nám velkým potěšením oznámit, že jsme získali v kategorii „ETIKETY“, prestižní ocenění Obal roku 2024. Obal roku je prestižní a certifikovaná soutěž, která každoročně oslavuje nejlepší inovace, kreativitu a

Přečíst celý článek
Získali jsme ocenění OBAL ROKU 2024

Příběh jménem Label design

19/01/2023

Naše etikety vás provázejí životem již neuvěřitelných 30 let. Je to 30 let sběru zkušeností a učení nových technologií, 30 let pokusů a omylů, 30 let plnění zákaznických přání a

Přečíst celý článek
Příběh jménem Label design